19 april 2018

Hammarby - Norrköping, Allsvenskan fotboll den 19 april 2018

Hammarby leder Allsvenskan och inför matchen mot Norrköping hade det talats om att det skulle bli det första riktiga provet på lagets kvalitet. Det började i hög fart och Hammarby tog ledningen redan i den tredje minuten. Under första halvlek hade laget kunnat göra både tre och fyra mål på sina öppna chanser. Det blev ett till och 2-0 stod sig till slutet av matchen då Norrköping gjorde 2-1 som blev slutresultatet. Rättvist ja, men sett till chanser skulle Hammarby ha vunnit med några mål till. Inte sedan 1959 har Hammarby vunnit fyra matcher i rad i Allsvenskan. Vad månde bliva?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Djurgården - Göteborg, Svenska Cupen den 3 mars 2024

Matchen mellan Djurgården och Göteborg skulle bli avgörande för gruppsegern i Svenska Cupen. Matchen fick skjutas upp en halvtimme pga att b...