29 november 2016

AIK - Vita Hästen, HockeyAllsvenskan den 28 november 2016

AIK tog en tidig ledning som utökades till 3 - 0 i andra perioden. I sista perioden gjorde Vita Hästen 3 - 2 och publiken befarade ytterligare ett AIK tapp. Men laget gjorde snabbt 4 - 2 och sedan 5 - 2 i öppen bur sedan Vita Hästen tagit ut målvakten.

Vita Hästen 19 Simon Mitman stretchar inför matchen

Vita Hästen tränare Jonas Johnson

AIK tränare Roger Melin och AIK general manager Anders Gozzi

AIK 29 Robin Dahlström

Vita Hästen målvakt 35 Pontus Sjögren räddar AIK 3 Jens Hellgren skott alldeles invid stolpen Vita Hästen 23 Alexander Younan

Vita Hästen målvakt 35 Pontus Sjögren räddar skott  med armen

AIK 71 Daniel Olsson Trkulja går förbi två Vita Hästen försvarare Vita Hästen 22 Ludvig Martinsson

Vita Hästen målvakt 35 Pontus Sjögren räddar framför AIK 3 Jens Hellgren

AIK 28 Jesper Frödén gör 1-0 bakom Vita Hästen målvakt 35 Pontus Sjögren

AIK 28 Jesper Frödén på väg till båset efter att ha gjort 1-0

Vita Hästen 13 Henrik Bankelius

AIK 29 Robin Dahlström har passerat Vita Hästen försvaret Vita Hästen 20 Marcus Eriksson Vita Hästen 38 Anton Blomberg AIK 28 Jesper Frödén

AIK 29 Robin Dahlström går omkull Vita Hästen 20 Marcus Eriksson AIK 28 Jesper Frödén Vita Hästen 10 Jesper Samuelsson

Vita Hästen 9 Rickard Palmberg fri med AIK målvakt 31 Linus Lundin som räddar

AIK 3 Jens Hellgren gratuleras av spelarna i båset till 3-0 målet

Vita Hästen 6 Morgan Hassel

AIK 20 Nils Höglander

AIK 19 Fredrik Karlström i kamp om pucken med Vita Hästen 19 Simon Mitman

Pucken stryker tätt över AIK målet Vita Hästen 40 Mattias Kalin AIK 37 Stefan Johansson

Vita Hästen 26 Gustaf Franzén skjuter men skottet räddas av AIK målvakt 31 Linus Lundin AIK 3 Jens Hellgren Vita Hästen 13 Henrik Bankelius

Vita Hästen 6 Morgan Hassel i kamp om pucken med AIK 20 Nils Höglander Vita Hästen 63 Tobias Liljedahl

Vita Hästen 9 Rickard Palmberg gör 3-2 bakom AIK målvakt 31 Linus Lundin

AIK tränare Roger Melin tar timeout efter 3-2

Pucken smiter tätt utanför AIK målvakt 31 Linus Lundin Vita Hästen 15 August Gunnarsson  AIK 55 Anton Cederholm

Vita Hästen 20 Marcus Eriksson

Vita Hästen tränare Jonas Johnson Vita Hästen ass tränare Fredrik Eriksson konstaterar att matchen är förlorad

AIK general manager Anders Gozzi tackar ledarna för matchen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Djurgården - Göteborg, Svenska Cupen den 3 mars 2024

Matchen mellan Djurgården och Göteborg skulle bli avgörande för gruppsegern i Svenska Cupen. Matchen fick skjutas upp en halvtimme pga att b...